Cruise Griekse eilanden

griekse-eilanden-300x201Met een Cruise langs Griekse eilanden ontdekt u in één klap alle voltreffers van het mooie Griekenland. Veel toeristen worden immers verliefd op Griekenland tijdens hun klassieke vakantie en beschikken over onvoldoende tijd en budget om alle verschillende Griekse toppers te bezoeken. Een Cruise langs de Griekse eilanden brengt u op een rustieke manier langs het Griekse vasteland en de bijna 6.000 eilanden.

Bezienswaardigheden tijdens de cruise

Met een cruise langs de Griekse eilanden van Cruiseboeken wordtu een waaier aan mogelijkheden geboden. Er zijn talloze eilanden, waarvan sommige zelfs niet of slechts dun bevolkt, die tijdens een cruise worden bezocht. Het meest bekende eiland is wellicht Kreta met zijn hoofdstad Heraklion. Heraklion combineert alle troeven van een zomervakantie: drukke winkelstraten, veel terrasjes, typische markten, Griekse eetgelegenheden en oud-Griekse cultuur. De oude Venetiaanse vestingwallen en mooie kerken zoals de Agios Minas en Agios Titos brengen u onmiddellijk in het Heraklion van toen. Beschikt u over een ruime tussenstop in Heraklion? Neem dan één van de vele lijnbussen. Deze brengen u richting verschillende uithoeken van het Kretenzische eiland.

Een andere trekpleister is Mykonos. Mykonos telt amper een tienduizend vaste inwoners, maar is daarom niet minder bekend. Vooral partygangers vinden op Mykonos hun ding. De vele lokale pubs, discotheken, aanwezige celebs en hagelwitte stranden maken van Mykonos de place to be tijdens zomermaanden. Mykonos-stad behelst ook talloze pittoreske winkels, stegen en kerken. Met andere woorden: Mykonos vormt dé perfecte mix qua cultuur en ontspanning.

Wie spreekt over de Griekse eilanden, spreekt natuurlijk ook over Rhodos. Rhodos is het grootste eiland en bevindt zich in het zuidoosten van de Egeïsche zee. Rhodos biedt net als Heraklion een mix aan cultuur en historiek. Het nieuwe Rhodos wordt gekenmerkt door moderne bouwwerken en hotels. Het meer historische gedeelte omvat gezellige terrasjes, restaurants, souvenirwinkels en lokale Griekse winkels. Rhodos is het grootste eiland dus idealiter geschikt om rondreizen te maken. Mocht u gedurende verschillende dagen aanmeren, dan kan u steeds opteren voor een huurwagen en zelfontdekking. Andere trekpleisters tijdens de Cruise Griekse eilanden zijn Santorini, Corfu, en vanzelfsprekend Athene. Allen beschikken ze over de typische Griekse gastvrijheid en witte huizen.

Troeven Cruise Griekse eilanden

De cruiseschepen tijdens een Cruise Griekse eilanden zijn voorzien van alle comfort en moderniteit. Enerzijds bieden ze de klassieke faciliteiten als gezellige restaurants, levendige cafés en bars waar u tot in de vroege uurtjes gezellig kan bijkletsen met vrienden of familie. De cruiseschepen omvatten ook tal van sport- en ontspanningsfaciliteiten, als zwembaden, een klimmuur, sauna, jacuzzi en fitnessclub. Zowel de actieve vakantieganger als meer rust opzoekende Cruise Griekse eilanden bezoeker komt via Cruiseboeken niet bedrogen uit.

De Cruise Griekse eilanden wordt hoofdzakelijk geboekt tijdens de maanden april tot en met oktober. Daardoor is ze zowel toegankelijk voor individuen, koppels, senioren of gezinnen met kinderen. Een Cruise Griekse eilanden heeft als voordeel dat er telkens een professioneel animatieteam aan boord aanwezig is. Op die manier hoeft u zich geen zorgen te maken over uw eigen plezier en dat van uw kinderen.

Conclusie Cruise Griekse eilanden

Laat u vandaag nog overtuigen voor een cruise richting de bakermat van de hedendaagse maatschappij. Cruiseboeken assisteert u graag bij het samenstellen en boeken van uw Cruise Griekse eilanden vakantie.


Cruise Boeken