Cruise Middellandse zee

middellandse-zee-300x156Een Cruise Middellandse zee is kiezen door het enorma aanbod. De verschillende cruiseschepen gidsen u tijdens de Cruises Middellandse zee richting verschillende culturele en historische steden binnen Europa en Afrika. Een Cruise Middellandse zee combineert al het denkbare: zon, plezier, cultuur, historiek, en zelfs sensatie.

Middellands zeegebied en bezienswaardigheden

Het Middellands zeegebied is ruimer dan alleen het klassieke Frankrijk en Spanje. Het Middellands zeegebied behelst Zuid-Europa, West-Azië en de kust van Noord-Afrika. Het in totaal 3.850 km behelzende gebied biedt u uiteenlopende culturen en naturen.

Qua bezienswaardigheden zijn Cruises Middellandse zee allesbehalve monotoon. De vele pittoreske havens, prachtige eilanden en zomerse temperaturen doen u reeds verlangen naar de volgende zomer. Een must see tijdens uw Cruise Middellandse zee is bijvoorbeeld Barcelona. Barcelona combineert architecturale parels met shopping en strand. De vele kunstwerken van Gaudi zorgen voor een levenslang durende herinnering. Liever iets rustiger op speurtocht gaan? Bezoek dan eens El Eixample en Barri Gòtic. Deze twee wijken vormen het oude stadscentrum en zijn voorzien van kraampjes, nauwe straatjes en prachtige gotische gebouwen. Een andere aanrader tijdens de Cruises Middellandse zee is Sicilië. Palermo, de hoofdstad van Sicilië kent door zijn vele veroveringen talloze culturele invloeden. Ook het Monreale, de koninklijke heuvel, en Taormina zorgen voor leuke vakantiekiekjes.

Wie spreekt over rustiek en grandeur, spreekt over Nice. Nice, gelegen aan de Franse azurenkust, is enorm gegeerd omwille van zijn zachte temperaturen en hartverwarmende gastvrijheid. Er zijn tal van private en openbare stranden, chique etalages in de Rue Paradis en betaalbare winkels in de Avenue Jean Médecin en Rue Masséna. Nice telt daarenboven tal van gezellige toeristenwinkels en kraampjes.

Barcelona en Sicilië en Nice zijn maar drie van de vele bestemmingen waar tijdens een Cruise Middellandse zee wordt aangemeerd. Ook Venetië, Rome, Florence, Napels, Sardinië en Cannes komen tijdens de Cruise Middellandse zee aan bod. Cruiseboeken helpt u graag de verschillende pareltjes van het Middellands zeegebied te ontdekken. De Cruises Middellandse zee worden ook op regelmatige basis aangepast waardoor u elk jaar kan genieten van nieuwe toptrajecten.

Troeven van Cruise Middellandse zee

Reizen met een cruiseschip is een ervaring op zich. U kunt al makkelijk vertrekken vanaf de Cruiseterminal in Rotterdam. De cruiseschepen van Cruises Middellandse zee beschikken over talloze faciliteiten, zoals lekkere restaurants, gezellige pubs en bars en lounges met live muzikanten. Een iets meer actieve vakantie? Combineer dan het ontspannende van de cruisevakantie met inspanning in één van de zwembaden of fitnesszalen.

’s Avonds hoeft u niet qua ontspanning in te boeten. Een theater, bioscoop en casino kunnen u vast tot in de vroege uurtjes boeien. De dames kunnen zich heerlijk laten verwennen in de sauna- en welnessfaciliteiten. En ook aan de kleinste kids werd gedacht. Vrijwel alle schepen zijn voorzien van een Mini-club en aangepaste animatie. Op die manier kunnen zowel u en uw partner, als de kinderen zelf genieten van een perfecte cruisevakantie.

Conclusie Cruise Middellandse zee

Cruisevakantie helpt u graag bij het samenstellen van uw ideale Cruise Middellandse zee vakantie. Duidelijke prijzen, uitgebreide infobrochures en een perfecte klantenservice zorgen er voor dat uw vakantie goed start. Zalig niets doen, de historiek ontdekken of actief zijn op Cruise middellandse zee? De keuze is geheel aan u.


Cruise Boeken